nike air max classic

Post Reply
Grover Belloc
Posts: 3
Joined: Thu Mar 26, 2020 1:41 am

nike air max classic

Post by Grover Belloc » Thu Mar 26, 2020 1:44 am

Eerst was nike air max classic er de UNDERCOVER x Nike React Element 87 in vier kleuren, en dit weekend zal er "799528 zijn waar de ACRONYM x Nike Presto Mid / 2018/08/31 / Where-to-buy-nike-acroniem-presto kopen / / 2018/08/31 / waar-te-kopen-nike-acroniem-presto / # reageren vr, 31 aug 2018 16:00:35 0000 /? P = 795693 Sinds het voor het eerst op de scène stormde in 2016, de ACRONIEM Nike Presto Mid is een favoriet geworden van fans van techwear over de hele wereld.

ACRONYM combineert elementen van hun twee gewaardeerde ontwerpen met de Swoosh en verwelkomt grafische prints op de neus en de hielkap van de Presto dat "Het geheel van de komende ACRONYM x Nike Presto Mid is onthuld, met een trio van jawdroppers die ' Ik zal zeker fans hebben van de eerdere samenwerkingen van het label in een razernij. Combineert elementen nike airmax van hun twee gewaardeerde ontwerpen met de Swoosh, ACRONYM verwelkomt grafische prints op de neus en de hielkap van de Presto die de ontwerpen nabootsen die op de eerdere Vapormax Moc werden gezien 2. De constructie blijft consistent met hun zeer gevierde Presto Mid-iteraties, een creatie nike air max dames die meer lof verdient voor het openen van de deuren naar de huidige golf van modificerende schoenen.

Release-informatie is nog niet bekendgemaakt, maar verwacht deze en binnenkort nog een colorway. De onmiskenbare samenwerking tussen Vapormax Moc 2 en Ero van Hugh is terug in het nieuws met bijgewerkte release-informatie. Gekleed in Black / Volt, was de tweede uitvoering van deze op technologie gerichte samenwerking oorspronkelijk gepland voor 15 mei, maar is sindsdien opgeschoven. Hugh's handelsmerk industriële esthetiek wordt meesterlijk aangepakt op dit project met een aangepaste hielclip en gewaagde textuurbehandelingen. Gebruikelijke ACRONYM-camouflageprints omkleden nike schoenen heren dit bovenwerk dat is uitgerust met zes totale vormen van branding, waaronder het bovengenoemde patroon.

Met hetzelfde "A" industriële camopatroon aan de bovenkant als de vorige zwart / volt en wit / zwarte kleurstellingen, ruilt de "Thirsty Bandit" de heldere voltaccenten van de eerste twee releases voor een statige tweekleurige grijze en olijfkleurige bovenkant met zwarte details. Een perzik hielkooi zorgt voor een levendig contrast met de tonale look van de schoen, en een volledig doorschijnende Vapormax-eenheid rondt de futuristische look van de schoen af en biedt ook een voorbeeldige demping. Bekijk hieronder onze complete lijst 'Waar te koop' voor de hightech 'Thirsty Bandit' Vapormax Moc 2.

24 apr 2018 19:30:06 0000 /? P = 768914 Na de release van vorige maand van zijn collaboratieve wit / zwart / volt Vapormax Moc 2s geïnspireerd door spaghettiwesterns en stedelijke omgevingen, leidde ACRONYM de tweede colorway van ontwerper Errolson Hugh van het futuristische Air Max silhouet staat gepland voor donderdag. Met hetzelfde unieke "A" camopatroon en industriële esthetiek als het eerste paar, arriveert deze ACRONYM Vapormax Moc nike air max tavas "Na vorige maand de release van zijn collaboratieve witte / zwarte / volt Vapormax Moc 2s geïnspireerd door spaghetti westerns en stedelijke instellingen, leidt ACRONYM hoofdontwerper Errolson Hugh's tweede colorway van het futuristische Air Max-silhouet zal deze donderdag verschijnen.

Met hetzelfde unieke "A" camopatroon en industriële esthetiek als het eerste paar, komt deze ACRONYM Vapormax Moc aan met een zwart Flyknit-bovenwerk met opvallende voltgroene details, een verlengde voltgroene ACRONYM-hielkooi en een verduisterde Vapormax-dempingseenheid met abstracte volt groene splatter voor een helder contrast. Bekijk onze lijst met verkopers hieronder om de beste Image opties te bekijken om een paar te bemachtigen.Post Reply